Arbozorg

Arbozorg algemeen

Sinds 2005 kunt u als werkgever zelf regelen waar en hoe u  de arbozorg inkoopt en bent u niet gebonden aan een verplichte arbodienst. Dit geeft een plezierig gevoel, echter tegelijkertijd zijn uw verplichtingen niet minder geworden om de arbeidsomstandigheden goed te regelen. De uitdaging is de arbeidsomstandigheden goed geregeld te hebben zonder overmatige investeringen.

Giesen Arbo & Veiligheid kan u adviseren en ondersteunen bij het ontwikkelen van een gezonde en veilige arbeidssituatie, waarmee u op efficiënte wijze aan uw arboverplichtingen kunt voldoen. Hierbij wordt rekening gehouden met de eisen uit de arbowet, de afspraken uit de arbocatalogus en de stand der techniek.

Wat is het belang van Arbo en Veiligheid voor uw bedrijf?
In een gezonde arbeidsomgeving zullen mensen minder snel uitvallen door ziekte. Als ook de veiligheid in orde is, wordt de kans op uitval van mens en machine een stuk kleiner. Als bedrijf heeft u dan minder verzuim, minder faalkosten, minder verlies aan instel- en opsteltijden en u kunt aan uw afleververplichtingen voldoen. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan heeft u het prettige gevoel dat u er alles aan gedaan heeft om het  voorval te voorkomen.